Ingrediënten: voor 2 personen
- 2 kipfilets
- 500 gram spinazie
- 200 gram oesterzwammen
- pasta
- gemalen kaas
- 1 teentje look
- ricotta
- olijfolie
- peper en zout
- peterselie
Werkwijze:
- Kook de pasta gaar in licht gezouten water
- Verwarm de oven op 175 graden
- Prik een gepelde lookteen op een vork en doe de spinazie in de pan. Roer met de lookteen, terwijl de blaadjes in sneltempo wegslinken.
Voeg er 2 grote el risotto aan toe. Kruid af met peper en zout - Snij verticale sneden in de kipfilet. Opgelet, snij ze niet volledig door.
Vul ze op met het spinazie-ricotta mengsel.
Strooi er wat gemalen kaas over en leg ze in een ovenschaal - Plaats ze voor 35 minuten in een voorverwarmde oven van 175°c
- Scheur de oesterzwammen in kleinere stukjes en bak ze krokant in olijfolie.
Kruid af met peper en zout - Meng de pasta met de oesterzwammen en het resterende ricotta-spinazie mengsel.
Kruid af met extra peper en voeg er eventueel nog wat extra risotto aan toe
Smakelijk!
Advertisements
Pingback: Weekmenu – Fem'Folie