Groenteschotel met tomaat en rucola

Benodigdheden (4 personen):

IMG_4253

  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 gekookte aardappelen
  • 1 courgette
  • 1/2 gele paprika
  • 1/2 rode paprika
  • 1 wortel
  • 100 gram champignons
  • 1 dl room
  • 2 eieren
  • 2 tomaten
  • 150 gram geraspte kaas
  • olijfolie
  • peper en zout
  • oregano
  • een bosje rucola

Werkwijze:

  • Snijd de aardappelen in kleine blokjes.
  • Doe hetzelfde met de courgette, de paprika, de wortel en de champignons.
  • Bak de groenten met d eui en de aardappelen aan in een pan met olijfolie. Breng goed op smaak met peper, zout en oregano
  • Voeg de room, eieren en 2/3de van de geraspte kaas toe
  • Schep alles in een ovenschotel en bedek de bovenkant met plakjes tomaat.
  • Bestrooi met de rest van de kaas
  • zet 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C
  • Serveer met rucola

IMG_4260

Smakelijk!

 

Bron: Carmen kookt

Advertisements

One thought on “Groenteschotel met tomaat en rucola

  1. Pingback: Weekmenu – Fem'Folie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s