Pasta carbonara met asperges en hazelnoten

Ingrediƫnten: (2 personen)

  • 10 asperges
  • 3 eieren
  • 150 gram parmezaanse kaas (gemalen)
  • 20 hazelnoten
  • peterselie
  • spekblokjes
  • boter
  • pasta
  • peper en zout

Werkwijze:

  • Schil de asperges en snij ze in 4 gelijke delen. Kook ze in kokend en gezouten water
    TIP: de schil van de asperges kan gebruikt worden voor aspergesoep
  • Voeg na 4 min de pasta toe
  • bak de spekblokjes af en laat even uitlekken
  • Grill de hazelnoten in een pan zonder boter en snij ze in grove stukken
  • Meng intussen 3 eieren met de gemalen parmezaanse kaas
  • Giet de pasta en asperges af, meng er het eimengsel onder
  • Voeg de spekblokjes en hazelnoten toe
  • Kruid af met peper en peterselie

Smakelijk

IMG_7807.jpg

 

 

Leave a comment